036-8412111 info@v-style.nl

V-STYLE KAPSALON IN ALMERE

 

Veronique zwartwitNa een gedegen opleiding en jarenlange ervaring in het kappersvak als top-hairstyliste, vond ik de tijd rijp om mijn ervaringen, ideeën en gedachten in een eigen salon aan huis vorm te geven.
Ik vind het belangrijk om mijn klanten persoonlijke aandacht te geven in een gezellige en sfeervolle ambiance. De klant moeten zich op zijn/haar gemak voelen en even een momentje voor zichzelf kunnen nemen.

Vooral de laatste jaren is er voor iedereen een haarstijl te vinden die bij hem of haar past. Er zijn veel trends die gevolgd kunnen worden en het is als hairstyliste belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van mensen. Door mijn jarenlange all-round ervaring beheers ik alle facetten van het kappersvak en ben ik in staat om zowel heren als dames, jong en oud, sportief, trendy of klassiek de juiste coupe en/of kleur aan te aanmeten.

Ervaar het zelf eens door een afspraak te maken!

V-Style Kapsalon Almere2

V-STYLE EN MEER

V-Style kapsalon Almere

OPENINGSTIJDEN

1

BEHANDELINGEN

V-Style Almere kapsalon contact

ROUTE

belvoorafspraak
Share This